søndag 20. oktober 2013

Ja, jeg ER glad i Cameo´n!

I dette innlegget fortalte jeg at jeg har blitt lykkelig eier av en Silhouette Cameo. Det er veldig moro å lete etter fine, morsomme og kule motiver til maskinen. Silhouette har sin egen side med mange motiver. Og det jeg liker aller best, hittil, er at det er så mange fonter å velge mellom.  Og enda morsommere er at Sebastian har lært mamma´n sin å finne andre fonter på nett. Eller, han finner dem og laster dem inn på maskinen, mens jeg putter dem inn i programmet. Det er så greit med dataflink sønn. 

Her er det Alma som koser seg i sin nye joggedress. Den er sydd av lilla og rosa isoli fra Stoff og stil. Og at jeg hadde rosa vinyl, kunne jo ikke passet bedre. Genseren har fått hette denne gangen. På Silhouette America fant jeg den flotte bambien, som Alma sier. 


 Nederst på ryggen på genseren står det verdens beste. Og på buksa trykte jeg Alma. Genseren og buksa kan brukes hver for seg, men blir ekstra flott som sett. Dette ble mitt yndlingsplagg med en gang. Og jammen meg, det ble mannens også! Alma var veldig fornøyd også, og storesøster ville også ha. Da blir mamma´n veldig glad!

Denne lua er sydd av ribb og får en veldig god passform. Alexander har blitt laget og lua sendt. Vi har en liten nevø som nettopp har fylt 2 år. Da onkel Henrik og kusinene dro på bursdagsbesøk i dag, hadde de med dette kule settet. Settet er sydd i str 92+. 


Håkon er laget av SNAP ITC fonten og flocked vinyl, det vil si den litt pusete vinylen. 


Jeg er ikke fornøyd med vinylen til Silhouette. Det tar lang tid å stryke den på plagget og noen av fargene "krøller" seg for lett. Så jeg er på leit etter ny vinyl. Jeg har fått tips om noen sider, men det er så innmari dyr frakt fra USA. Finner jeg noen med rimelig frakt, skal jeg rope ut. 

Ha en fortreffelig søndagskveld!

4 kommentarer:

 1. Du verden så flott alt dette ble, Jeanette!!!

  SvarSlett
 2. Nydelige klær, og jeg er enig i at jjoggedressen til snuppa di var nydelig. Det ser virkelig gøy ut med sånn maskin. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Det er veldig gøy :) Det gjenstår nå å lære seg alle mulighetene med maskinen.

   Slett