fredag 18. mars 2011

Onepiecer i 7. himmel

Jeg elsker skyvelour-stoffet! Jeg har noen meter med det liggende nede; i turkis, rosa, brun, gul, grønn og nå lilla. Lilla er en av mine favorittfarger. Og har man et favorittstoff som kommer i en favorittfarge MÅ man bare ha. Og da passer det jo utmerket at Alma er yndig søt i onepiece.


Jeg er heldigvis ikke den eneste som har forelsket meg i  skyvelouren. (Ellers hadde mine barn hatt ekstremt mye sky-klær, siden det ligger noen meter nede og mange meter har blitt omgjort til klær allerede.) Jeg har laget sky-onepiecer i rosa, gulk og brun før. Og det har blitt en del bukser og gensere i dette herlige stoffet.

Da jeg begynte på denne dressen til Alma, spurte jeg om det var interesser for at jeg lagde flere med det samme. Og det tok to minutter før mamma´n til Josefine hadde bestilt en i str 98.

Denne har Josefine fått i dag og jeg håper jeg får se et bilde av henne i den. Kanskje vi får til et bilde av dem sammen?

Siden Alma og Josefine går i samme barnehage og på samme avdeling, måtte jeg gjør de litt forskjellige. Tanken var jo at det kan hende at de har de på samtidig, og for å lette arbeidet til de supre mannfolka jentene har i barnehagen, har Josefines dress fått  hvit glidlås og Almas fått lilla. Kos dere, jenter!

6 kommentarer:

 1. Du er kjempeflink... vi liker alt du syr for oss!!! Gleder oss til sky dressen er ferdig. Stor klem fra Emma og tante

  SvarSlett
 2. Tusen takk! Skydressen er faktisk under produksjon. :) Klem fra Jeanette

  SvarSlett
 3. Skikkelig fine, den er så flott den Dylan har også selv uten skyer :-))

  SvarSlett
 4. Tusen takk, Wendy! Så bra at dere liker Dylans onepiece også. Han har jo navn på sin :)Klem

  SvarSlett
 5. Ja, de skyene er herlige, særlig i lilla. Må visst shoppe litt....
  Skjønner godt at de ble populære:)

  SvarSlett
 6. Tusen takk. :) Ja, de lilla skyene er herlige!

  SvarSlett