mandag 18. juli 2011

Tøff, men romantisk

Det fins en utfordringsblogg for oss som liker å sy. Denne måneden var utfordringen;

FAST OG MYKT! 

Sy et klesplagg, enten til deg selv, avkommet eller noen andre,  der du kombinerer både faste og stretchy stoffer. Stikkordet; sommer

I tillegg ville hun ha med blonder, bånd etc. Derfor synes jeg denne kjolen passer fint inn.Jeg fikk inn en bestilling av en dame fra Råde. I denne bestillingen lå det blant annet en kjole som helst skulle være lilla. Den skulle være litt tøff, samtidig som mottakeren likte det romantiske. Jeg har grublet og tenkt i noen uker. Noen dager om natta også. Hvordan i alle dager skulle den kjolen bli? 

Jeg falt på et mønster fra Stof2000. Det lilla stoffet er blandings-lin fra Stoff og stil. Jerseyen er fra samme sted og er lilla med hvite hjerter på. Kjolen er i str 146/152, så den er klippet litt på frihånd siden mønsteret går til 140. I tillegg har jeg endret på armene og lagt inn trange jersey-armer nederst. Lomma er laget etter House of Hopen sin oppskrift. Forøvrig en fantastisk blogg! Med jersey i lomma og kroklisser som pynt. Kjolen er lagt opp med den nye coverproen min med en nål.2 kommentarer:

  1. FIIIN!
    Tusen takk for bidraget til utfordringen :)

    SvarSlett
  2. Tusen takk, June! Måtte jo slenge meg med. :)

    SvarSlett