tirsdag 12. juli 2011

Prinsessegenser

Litt rosa og lilla er lov. Eller? Joda, Alma er jo prinsessa vår, så hun kles opp i prinsesseklær, rosa og lilla. Dette prinsesse-stoffet er også kjøpt hos www.printknitsstudio.com og de lilla armene er jersey fra Stof2000

For tiden er det altfor varmt til prinsessegenser, men den kommer nok til nytte etterhvert. Genseren er i str 92 og ribben nede ble litt strammere enn de andre raglangenserne, fordi de andre ble litt store.


I morgen drar Silje og jeg til Asker for å hente hver vår nye maskin; Silje overlock og jeg en etterlengtet coverlock. Vi gleder oss!! 

4 kommentarer:

 1. Så nydelig genser!

  Og gratulerer med ny maskin. Jeg vil ikke høre noe om den og ikke vite at det er en kanonbra maskin (fnise!) for det har jeg ikke råd til...

  OK - blir spennende å høre - legg ut litt info om maskinen din når du får den, da :-)

  Klem fra Nina

  SvarSlett
 2. Hei Nina!
  Tusen takk! :)

  Ja, jeg gleder meg stort til å hente maskinen og prøve den ut. Men det er jo litt skummelt også.. Godt en har Sykroken til å spørre. Jeg skal invitere deg på sykveld, så kan du SE på den :)

  Jeg skal si i fra hvordan det nye vidunderet funker.

  Ha en fin onsdag!

  Klem Jeanette

  SvarSlett
 3. Så fin genser:) har sp lyst på overlock jeg også, gleder meg til å høre hvordan den funker:)

  SvarSlett
 4. Tusen takk, Marianne!
  Det var en coverlock jeg hentet og jeg er forelsket! :D Skal få tatt noen bilder av det jeg har laget og blogget om den fantastiske maskinen.

  SvarSlett