lørdag 3. mars 2012

Skjørt i lange baner

Våren har kommet! Skal vel være så realistisk å si at det er muligheter for mer vinter i år. Ikke det at den er ønsket, men litt realistisk må man være. Her hos oss er det vår og deilig sol om dagen. Og med det ønskes også sommerklær og sommerfarger hjerterlig velkomne inn i klærne mine. Annika skulle i bursdag i dag, og i går sydde jeg sammen en kjole og et skjørt. Skjørtet ga mersmak og i dag har jeg sydd 11 stykker!! Masseproduksjon, jo! Jeg har så utrolig mye flott stoff, og dette er en super måte å bruke det opp på!

Str 2-4 år

Str 7-9 år


6 kommentarer:

 1. Så utrolig flink du er!! Kjempe mange fine klær du har lager! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen, tusen takk! Det var veldig hyggelig å lese på en lørdagskveld.

   Ha en fin søndag!

   Slett
 2. bare hyggelig! :) Nå har jeg sett igjenom masse av klærne dine, og jeg har rett og slett blitt helt forelsket! :p Skal absolutt bestille noe neste gang jeg har råd!! Skjønner ikke hvordan du får til å sy så mye fint jeg! Og hvor kjøper du alt det fine stoffet henn? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh, så hyggelig! :) Mye av stoffet er kjøpt på nettet fra utlandet. Men det fins mye fint både i butikker og nettbutikker i Norge også.

   Hvis du er på Facebook, så har jeg en side der også. Den heter rett og slett 3 hjerter. Si i fra, så kan jeg sende deg en link :)

   Velkommen tilbake!

   Slett
 3. Send meg gjerne en link :)

  SvarSlett
  Svar
  1. http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/3-hjerter/119471148081613

   Linken til min Facebook-side. Velkommen innom!

   Slett