fredag 3. februar 2012

Våren kommer! Eller?


Jeg er nok ikke et vintermenneske. Jeg liker snøen i desember og etter nyttår kan den bare smelte. Men siden det ikke var snø før jul, synes jeg i allefall det er koselig for ungene at det har kommet litt. Men denne kulda kan jeg være foruten! Derfor ble denne Henrikke-kjolen til forrige helg. En søt, liten vår- og sommerkjole, som helt klart kan brukes høst og vinter også. Marihønestoffet kjøpte jeg i fjor på Stof2000 og hjertestoffet har jeg kjøpt i byen. Kjolen har str 92 og er til salg.

8 kommentarer:

 1. Hærlig :) Her i tromsø er det ikkeno snø, så vi tror det er vår, legger ut vårkjole i morgen jeg og :) Likte godt marihønestoffet i denne, så lekkert :)
  God fredagskveld :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk! Heldig dere er som ikke har snø, men kanskje det kommer? Eller kanskje det er vår? Jeg gleder meg i allefall til våren!

  Ha en flott kveld, du også! :)

  SvarSlett
 3. Er så enig - bare venter på våren jeg også. Og denne kjolen ga meg litt vår-stemning! Tusen takk!

  Og riktig god helg, Jeanette!!

  SvarSlett
 4. Så bra at du fikk litt vårstemning, Nina! Det er godt en kan spre litt av det. Ha en flott helg! Håper du fant mye på S&S i dag. Jeg vurderer en tur i morgen..
  Klem

  SvarSlett
 5. Så nydelig. Fikk ordentlig sommerfølelse. Har vært på Stoff og stil og hamstret i dag, så kommer nok litt sommerlig herifra snart også :-)
  Men dene var bare nydelig. Heldig er den lille røkna som kan kle seg i denne
  Ha en fin helg,
  Klem Heidi

  SvarSlett
 6. Tusen takk! Så heldig du er som har fått sett de nye stoffene på S&S. Jeg vurderer en tur i morgen..
  Ha en super helg! Klem Jeanette

  SvarSlett
 7. Denne kjolen var knallfin. Den er lagret og vil bli brukt som inspirasjon etter hvert.En skikkelig fin sommerkjole. Ha en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Så hyggelig at jeg kan være til inspirasjon. :)
   Ha en fin lørdagskveld!

   Slett