søndag 14. august 2011

Rosa onepiecer og strikkhopp!

Jeg fikk et kult oppdrag i sommer av svogeren min. Tor-Magnus og Jim, som er samboeren til kusina mi, skulle hoppe i strikk 9. august og de ville hoppe i rosa onepiecer!Jim hadde bare pratet om det, men han visste ingenting. ROSA onepiecer! Så jeg satte i gang. Skulle de ha ROSA, så skulle det i allefall ikke være lyserosa. Cerise er bra! Jeg fortalte både her og på Facebook at jeg holdt på med disse STORE og ROSA onepiecene. Voksen-onepiecer er jo veldig stor i forhold til de små jeg pleier å lage. 

Og for en HIT!! Tor-Magnus ble kjempefornøyd. Da han og søsteren min skulle hente dem, fant vi ut at de måtte ha brodert inn navn og sted også. Som sagt, så gjort. Tor Magnus og Madeleine hentet dressene tirsdagsmorgenen og dro til Rjukan. 

Jeg fikk bilde på mobilen, men denne filmen er jo mye bedre. De fikk MASSE skryt av dressene, og de var de første som hadde hoppet i onepiecer der. Og moro, ja, det hadde de! Nyt denne filmen :)

7 kommentarer:

 1. Så otroligt fina! Såååå läckert med broderierna också :D

  SvarSlett
 2. Stilig, både dressene og hoppet. Da jeg bodde på New Zealand, sa alle at jeg måtte ta "the Bungy Jump", men jeg torde aldri.

  SvarSlett
 3. Tusen takk, Lerolai! Ja, det ble enda bedre med broderiene. :)
  Synnøve; jeg hadde aldri hoppet!! Tusen takk for ros :)

  Tusen takk, Birjit! :)

  SvarSlett
 4. Snygga OP´s, jätteläckert med broderiet :) Vilken film, blir nästan sugen på att pröva själv! (men bara nästan)

  SvarSlett
 5. Tusen takk! :) Jeg får sug i magen, men hoppe? ALDRI!

  SvarSlett
 6. uff at de tør de som gjør slikt

  SvarSlett