onsdag 1. juni 2011

Min nye yndlingskjole

Jeg fant i går ettermiddag et nydelig stoff i bunken min. Vel, jeg har mange nydelige stoff, men dette stoffet tror jeg er det som viser virkelig at sommeren er her. Stoffet ble funnet i restekassa på Stoff og stil i Drammen for noen uker siden. Jeg tok det vel egentlig med for det så greit ut, greit å ha til en kjole etterhvert. Og i går ble det tatt fram. Hadde jeg visst hvor yndlig, nydelig kjolen skulle bli, hadde jeg tatt det fram før. 

Kjolen er sydd i dette nydelige "blondestoffet". Det er helt hvitt og det er sydd inn småblomster på det. Derfor synes jeg det passet utmerket med det lyserosa blomsterstoffet til. Sammen med Sebastian, eldstegutten i huset, valgte jeg bånd. Og han var veldig stolt da jeg viste han resultatet i dag. Han hadde vært med på å bestemme. Båndet er små hvite blomster med en rosa prikk i midten. Passet helt perfekt til sommerkjole nr 1! 
Kjolen er en Henrikke-kjole str 80. Den er litt lang, så den kan brukes lenge og etterhvert som tunika. Siden Alma-snuppa bruker str 92, er denne til salgs. Neste "blondekjole" blir i str 92. Det er sikkert!


4 kommentarer:

 1. Nydelig kjole.
  Likte veldig godt det båndet du har brukt med blomster på.
  Ha en fortsatt fin kveld:)

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Anne Line :) Båndet er kjøpt på en lokal butikk og var egentlig ganske billig, overraskende nok. Jeg også falt veldig for det.
  Ha en fin helg :)

  SvarSlett
 3. Kjempefin kjole!
  Ønsker deg lykke til på stokke dagene :-)

  SvarSlett
 4. Tusen takk, Kjellaug!! :) Dere er hjertelig velkomne innom.

  SvarSlett