søndag 29. september 2013

Hausenvotter


 Lenge har jeg lett etter et godt vottemønster, og da Amica Patterns la ut Hausenvottene sine for salg, ja, da måtte jeg slå til! Mønsteret til Hausenvottene er det Elisabet som har laget. Det er et godt mønster og vottene blir flotte og varme. 

Jeg har sydd mine votter i ullfilt og fôret dem med fleece. Det gjør dem både varme og veldig gode å ha på. De første vottene la jeg i broderimaskinen, og den applikerte en ugle på. Det viste seg dessverre at ytterbroderingen var for smal, så stoffet raknet fra sømmen. Men de er mine og de varmer like godt. En erfaring rikere; det blir rein brodering på vottene framover.

 Marineblå votter med orange ullfôr. Ugla passer perfekt til! Støvblå votter med rødt fleecefôr.

 En god kollega bestilte votter uten brodering. De ble også veldig fine, synes jeg.
 Dette er første paret i barnestørrelse. Sebastian var kald på hendene, så han fikk de første. Han har allerede bestilt flere.

Her har jeg brodert på sommerfugl på rosa ullfilt med offwhite fleecefôr. 

Grønt er skjønt! Dette er en av mine favorittfarger. På votter! Her broderte jeg lilla ugle på.


Et bestilt par i marineblå. Ugla er orange og fleecefôret er offwhite.


Det vil garantert komme flere votter! Ønsker du å bestille, er det bare å ta kontakt. De koster 250 kr + 20 kr hvis de skal sendes.

2 kommentarer:

  1. Utrolig fine votter. Og de ser supergode og varme ut. Selv har jeg hender som fort får sprekker av kulde, så disse skal jeg virkelig skrive opp på ønskelisten min. :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk, Marie! Da krysser vi fingrene for at ønsket går i oppfyllelse.

      Slett